Реалізація та дослідження алгоритму криптографічного захисту даних з відкритим ключем на основі нейронної мережі - Бондарчук, Сергій Іванович; Ковальчук, Вікторія Наумівна; Ковальчук, Андрій Михайлович; Єфіменко, Андрій Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2018)
Реалізовано алгоритм криптографічного захисту даних з відкритим ключем з використанням багатошарового перцептону. Здійснено об’єктно-орієнтоване проектування ієрархії класів програмного рішення. Виконана декомпозиція дозволяє легку модифікацію системи, зокрема можлива заміна нейронної мережі або порогової функції на інші подібні компоненти. Проведено експериментальне дослідження програмної реалізації системи для порівняння ефективності різних порогових функцій, а також дослідження швидкодії розпаралелюного алгоритму навчання.