ЧИСТОВА ОБРОБКА ПЛОСКИХ ПОВЕРХОНЬ ДЕТАЛЕЙ З УТВОРЮВАННЯМ НЕОБХІДНОГО РЕГУЛЯРНОГО МІКРОРЕЛЬЄФУ - Мельничук, Петро Петрович; Лоєв, Володимир Юхимович; Богайчук, Олександр Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
У статті розглянуто існуючі способи формоутворення мікрорельєфу плоских поверхонь деталей і наведено нові, більш продуктивні та якісні з експлуатаційної точки зору, а також їх інструментальне забезпечення.