ДОСЛІДЖЕННЯ СИЛОВИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ФРЕЗЕРУВАННЯ АЛМАЗНИМ ПРОФІЛЬНИМ РОЛИКОМ СКЛАДНОПРОФІЛЬНОЇЇ ПОВЕРХНІ ВЕЛИКОГАБАРИТНОГО ВИРОБУ З ГРАНІТУ - Чемоданов, Петро Арисович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
У статті виконано теоретичне дослідження силових параметрів процесу формоутворення складнопрофільної поверхні великогабаритного кам’яного виробу