АНАЛІЗ ДЕФЕКТІВ ТИПУ ВІДШАРУВАНЬ ПРИ СВЕРДЛІННІ КОНСТРУКЦІЙ З КОМПОЗИЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ - Булах, Ірина Олександрівна; Глоба, Олександр Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
<!–[if gte mso 9]> <![endif]–> Розглянуто процес розшарування композиційних матеріалів при виготовленні, механічній обробці та експлуатації. Проаналізовано механізм виникнення та поширення тріщини. Описано модель розшарування при виході свердла з матеріалу. <!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>