УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ МІСЬКИХ МАРШРУТІВ ШЛЯХОМ ВИБОРУ РАЦІОНАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ ТА ПАСАЖИРОМІСТКОСТІ АВТОБУСІВ - Біліченко, Віктор Вікторович; Романюк, Світлана Олександрівна; Ткаченко, Максим Миколайович; Підгаєць, Владислав В’ячеславович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Обґрунтовано необхідність удосконалення роботи міського пасажирського транспорту. Розроблено алгоритм роботи міських маршрутів за критеріями інтервалу руху на маршруті та рентабельності роботи маршруту. Наданий алгоритм оптимізації роботи міських маршрутів представлено у вигляді блок-схеми імітаційного моделювання.