ФОРМАЛІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ІЧ-СУШИЛЬНИХ УСТАНОВОК ІМПУЛЬСНОЇ ДІЇ ПРИ МОДЕЛЮВАННІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ - Нездвецька, Ірина Володимирівна; Кухарець, Савелій Миколайович; Бучик, Сергій Степанович; Сидорчук, Ольга Леонідівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Описано принцип побудови математичної моделі сушильної установки імпульсної дії з ІЧ-енергопідведенням на основі математичного апарата нечіткої логіки. Отримано раціональні техніко-економічні параметри установки для сушіння сипких харчових продуктів зі змішаним конвективно-інфрачервоним енергопідведенням