МЕТОДИКА ЗНАХОДЖЕННЯ КОМПРОМІСНОГО РІШЕННЯ ПРИ ПЛАНУВАННІ КОСМІЧНОГО ЗНІМАННЯ У СКЛАДНИХ УМОВАХ - Петрожалко, Володимир Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розроблено методику, яка дозволяє оцінити потенційні варіанти космічного знімання заданого району за різними показниками для прийняття компромісного рішення у складних умовах, коли не має можливості повністю задовольняти вимоги замовника даних дистанційного зондування Землі (ДЗЗ). Запропоноване рішення враховує більшу важливість одних параметрів, значення яких є принциповими для замовника і меншу інших, значення яких є менш принциповими.