ПОБУДОВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ НА ОСНОВІ ТРИВИМІРНОЇ МОДЕЛІ ОБ’ЄКТА ОХОРОН - Пількевич, Ігор Анатолійович; Лобанчикова, Надія Миколаївна; Горницький, Олексій Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Проведено аналіз методів та підходів до побудови сучасних систем відеоспостереження, визначено переваги та недоліки в системах, що розглядалися. Запропоновано підхід та методику вдосконалення існуючих систем відеоспостереження