КОНТРОЛЬ РЕЖИМІВ НАСОСІВ В ІНТЕРАКТИВНІЙ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНІЙ СИСТЕМІ АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПАРАЛЕЛЬНО ПРАЦЮЮЧИМИ АГРЕГАТАМИ - Соколовський, Олег Феліксович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Визначено особливості керування багатоагрегатними насосними установками. Проаналізовано граничні режими роботи агрегатів при інтерактивному керуванні. Розроблено алгоритми роботи контролера режимів насосів при використанні одного та двох регульованих агрегатів