ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ КЕРОВАНОГО ІНІЦІЮВАННЯ ЗАРЯДІВ ПРИ СВЕРДЛОВИННІЙ ВІДБІЙЦІ БУДМАТЕРІАЛІВ У КАР’ЄРАХ - Ткачук, Костянтин Костянтинович; Савчук, Володимир Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Виконано аналіз сучасних ефективних засобів підривання, які можуть бути успішно використані в поєднанні з новими вибуховими речовинами типу «Украініт» та «Анемікс» і реалізовані на практиці, на основі останніх досягнень в області управління енергією вибуху, що особливо важливо при розробці родовищ будматеріалів