АЛГОРИТМ СИНТЕЗУ МЕРЕЖНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ - Добржанський, Олександр Олексійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
В статті наведено об´рунтовані рекомендації щодо послідовності та змісту етапів синтезу сучасної системи управління технологічним процесом, з використанням сучасних методів мережного поєднання елементів системи. Обґрунтовано можливість створення такої системи для узагальненого технологічного процесу, визначено прийнятну сукупність складових системи, розроблено функціональну схему системи, пояснено принцип дії та розглянуто алгоритм роботи системи. Наведено спосіб реалізації системи на базі обладнання науково-виробничого об’єднання ОВЕН. Розглянуто перелік спеціальних організаційно-технічних заходів, що необхідні при налагодженні системи