ВИКОРИСТАННЯ МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ РНР 5 ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІВ - Грабар, Ольга Іванівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
В статті наведені результати дослідження методів створення і розробки програмного забезпечення Інтернет-магазинів з використанням мови програмування php 5