УПРАВЛІННЯ ВИЗНАЧЕННЯМ СТРАТЕГІЙ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЧЕРЕЗ ТРАНСФОРМАЦІЮ НА АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ - Біліченко, Віктор Вікторович; Огневий, Віталій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Запропоновано методику управління визначенням стратегій розвитку підприємств автомобільного транспорту через трансформацію на автомобільному транспорті та розробки варіантів реалізації цих стратегій.