НЕІНВАЗИВНА НВЧ-ДІАГНОСТИКА ЛЮДСЬКОГО ОРГАНІЗМУ - Іщенко, Максим Леонидович; Коренівська, Оксана Леонідівна; Коломієць, Роман Олександрович; Морозов, Дмитро Сергійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розглянуто питання діагностики стану людського організму, а саме шкіряних покривів та кісток. Було запропоновано спосіб реалізації НВЧ-методу дослідження відбиттям багатошарових структур, описано сам метод та його переваги, порівняно з іншими методами діагностики.