ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ГІДРОПРИВОДУ ПІДЙОМУ МАНІПУЛЯТОРА ТУНЕЛЬНОГО УКЛАДАЧА - Жупієв, Олександр Леонідович; Заболотний, Костянтин Сергійович; Сірченко, Артем Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Запропонована методика обґрунтування параметрів гідроприводу підйому маніпулятора тунельного укладача, заснована на серії досліджень розробленої математичної моделі.