ВИДИ ВІДМОВ ПРОРІЗНИХ ФРЕЗ ТА ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ЇХ ВИНИКНЕННЯ - Балицька, Наталія Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Визначено найбільш характерні види відмов прорізних фрез. За впливом на ресурс роботи фрез виділені дві основні групи руйнувань, що пов’язані з якістю виготовлення і підготовкою інструмента до роботи, а також з режимами обробки. Встановлено характерні види відмов фрез різної товщини.