ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОШВИДКІСНОЇ ОБРОБКИ ПЛОСКИХ ПОВЕРХОНЬ ДЕТАЛЕЙ ТОРЦЕВИМ ЛЕЗОВИМ ІНСТРУМЕНТОМ - Сироїд, Євгеній Сергійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розглянуто ретроспективний аналіз формування високошвидкісної обробки деталей. Приведено результати теоретичних досліджень високошвидкісної обробки плоских поверхонь деталей торцевим лезовим інструментом. Наведено ряд переваг високошвидкісного різання в порівнянні з традиційною обробкою. Надано ряд умов для вдосконалення високошвидкісного фрезерування.