ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ТЕХНІЧНИХ ЗАХОДІВ ДЛЯ ВТОРИННОГО РОЗКРИТТЯ ПРОДУКТИВНИХ ПЛАСТІВ - Драчук, Олександр Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Досліджено особливості конструкцій вітчизняних технічних засобів для вторинного розкриття продуктивних пластів. Охарактеризовано проблемні питання щодо ефективностіїх конструкцій. Запропоновано конструкції нових та шляхи вдосконалення серійних технічних засобів для підвищення ефективностіїх дії та надійності роботи.