АНАЛІЗ ЕНЕРГОЗАТРАТ НА ЕКСКАВАЦІЙНІ РОБОТИ НА САБАРІВСЬКОМУ РОДОВИЩІ ПРИ ЗБІЛЬШЕННІ ВМІСТУ НЕГАБАРИТУ В РОЗВАЛІ ГІРСЬКОЇ ПОРОДИ - Зубченко, Олена Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Досліджено енерговитрати робочого циклу екскаватора ЕКГ-5А, встановлено залежність енерговитрат від збільшення вмісту негабариту в розвалі гірської породи для Сабарівського родовища гранітів (Вінницька обл.).