ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ В РУДНІЙ ФОРМАЦІЇ ФЕДОРІВСЬКОГО РОДОВИЩА ІЛЬМЕНІТУ - Скиба, Галина Віталіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Представлено результати геохімічних розрахунків продуктивності мікроелементів на родовищі з глибиною. Встановлено вертикальний геохімічний ряд зональності основних мікроелементів та елементи-індикатори.