ЗАСОБИ ОЦІНКИ ВАРТОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Кравченко, Світлана Миколаївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2014)
Розглядаються різноманітні методи оцінки вартості програмного забезпечення, порівнюються засоби оцінки ПЗ, основані на моделях COCOMO і SLIM. Проводиться експеримент оцінки вартості розробки ПЗ системи дистанційного управління пристроями шляхом калібрування параметрів вартості моделі COCOMO за допомогою програмного засобу Costar (SoftStar Systems).