ЗНОСОСТІЙКІСТЬ ТОРЦЕВИХ ФРЕЗ, ОСНАЩЕНИХ НАДТВЕРДИМИ МАТЕРІАЛАМИ - Виговський, Георгій Миколайович; Громовий, Олексій Андрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Представлено результати експериментальних досліджень зносостійкості торцевих фрез оснащених надтвердими матеріалами при чистовій обробці деталей із сірих чавунів та загартованих сталей, чорновій обробці плоских поверхонь деталей із сірого чавуну.