ЗАКОНИ РОЗПОДІЛУ ПОТУЖНОСТІ СИГНАЛУ НА ВХОДІ ПРИЙМАЧА В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ КООРДИНАТ. - Даник, Юрій Григорович; Журавський, Юрій Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
У статті виведено закони розподілу потужності сигналу на вході приймача для трьох основних випадків умов невизначеності координат передавача та (або) приймача сигналу: наявність похибок визначення місцезнаходження; належність координат певній зоні; відсутність будь-якої інформації про розміщення засобів.