МОДЕЛЮВАННЯ ЦИФРОВОГО ДЕМОДУЛЯТОРА ФАЗОМАНІПУЛЬОВАНИХ СИГНАЛІВ ІЗ ЗАЛИШКОМ НОСІЙНОГО КОЛИВАННЯ - Парфенюк, Василь Григорович; Сабадаш, Сергій Сергійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Запропоновано структурну схему цифрового демодулятора фазоманіпульованих сигналів із залишком носійного коливання. Представлено результати моделювання запропонованого демодулятора з використанням програмного комплексу LabVIEW на прикладі демодуляції сигналу L діапазону космічного апарата NOAА.