ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАВАДОСТІЙКОСТІ БЕЗПОШУКОВОГО ЦИФРОВОГО СПЕКТРАЛЬНОГО ДИСПЕРСІЙНО-КОРЕЛЯЦІЙНОГО РАДІОПЕЛЕНГАТОРА З ВЕЛИКОЮ АНТЕННОЮ БАЗОЮ - Ципоренко, Віталій Валентинович; Ципоренко, Валентин Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Проведено дослідження завадостійкості безпошукового цифрового спектрального дисперсійно-кореляційного радіопеленгатора для великої антенної бази, що здійснює безпошукову оцінку напрямку на джерело радіовипромінювання за один цикл кореляційного оброблення та має можливість застосування великої антенної бази для підвищення точності.