Розробка узагальненої методики геометризації масивів природного каменю з метою отримання комплексної моделі родовища - Криворучко, Андрій Олексійович; Коробійчук, Валентин Вацлавович; Іськов, Сергій Станіславович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розглянуто можливість використання сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій для розробки комплексної методики геометризації масивів природного каменю з метою отримання комплексної моделі родовища.