ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ІМІТАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ОПЕРАТОРІВ ПОСТІВ РАДІОЧАСТОТНОГО МОНІТОРИНГУ - Роговець, Максим Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
У статті запропоновано методологічний підхід щодо програмної реалізації інформаційно-імітаційної моделі підготовки операторів складних ергатичних систем з метою автоматизації процесу отримання ними практичних навичок роботи на апаратурі.