ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ГРАНУЛОМЕТРИЧНОГО СКЛАДУ ГІРСЬКИХ ПОРІД В РОЗВАЛІ НА ЕНЕРГОВИТРАТИ РОБОЧОГО ЦИКЛУ ЕКСКАВАТОРА ЕКГ-5А - Зубченко, Олена Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Досліджено енерговитрати робочого циклу екскаватора ЕКГ-5А, встановлено залежність сили струму від гранулометричного складу гірських порід.