ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ПОМИЛКИ ВИНОСУ В НАТУРУ ПАСПОРТА БУРОВИБУХОВИХ РОБІТ ПОЛЯРНИМ СПОСОБОМ - Клеван, Олег Миколайович; Котенко, Володимир Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Досліджено та встановлено залежність зміни помилки виносу паспорта буро-вибухових робіт на їх якість проведення в умовах родовищ нерудної будівельної сировини при полярному способі виконання розбивки.