МЕТОД ПОЛІПШЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ПОПЕРЕЧНОЇ СТІЙКОСТІ СІДЕЛЬНОГО АВТОПОЇЗДА - Гречанюк, Микола Сергійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Описано запропонований авторами підхід до поліпшення поперечної стійкості сідельного автопоїзда за рахунок застосування вдосконаленої схеми пневматичної підвіски його напівпричепа.