МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НЕЧІТКОЇ ЛОГІКИ ПРИ ПРОГНОЗУВАННІ ВІДМОВ ЕЛЕМЕНТІВ АВТОМОБІЛІВ - Кравченко, Олександр Петрович; Верітельник, Євген Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розглянуто розроблену експертну система, яка заснована на алгоритмах нечіткої логіки і нейронних мережах, що дозволяє прогнозувати відмови елементів автомобілів.