АВТОМОБІЛЬ ЯК СИСТЕМА ОБ’ЄКТІВ АВТОМАТИЗОВАНОГО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО МОНІТОРИНГУ - Кукурудзяк, Юрій Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Описано загальну послідовність формування системи автоматизованого інтелектуально-експлуатаційного моніторингу. Визначено загальну структуру даної системи як об’єктно-орієнтованої та властивості її складового елемента – об’єкта експлуатаційного моніторингу. Описано принципові особливості розподілу автомобіля, як технічної одиниці, на об’єкти експлуатаційного моніторингу.