ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МАНЕВРЕНОСТІ І СТІЙКОСТІ РУХУ ДОВГОБАЗОВОГО АВТОПОЇЗДА-КОНТЕЙНЕРОВОЗА - Стельмащук, Валерій Віталійович; Лотиш, Володимир В’ячеславович; Онищук, Василь Петрович; Придюк, Валентин Михайлович; Придюк, Михайло Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
У роботі наведено перевірку адекватності моделі розрахунку параметрів маневреності та стійкості довгобазового автопоїзда-контейнеровоза на базі експериментальних досліджень.