ВІДНОВЛЮВАНІСТЬ АВТОМОБІЛЬНИХ КУЗОВІВ ІЗ ДВОФАЗНИХ СТАЛЕЙ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ РЕМОНТНИХ НАГРІВІВ - Фалалєєв, Андрій Павлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Досліджено можливість відновлення кузовних деталей з двофазної сталі методом витяжки з нагріванням. Показано, що існує можливість збереження властивостей пасивної безпеки при використанні локальних контрольованих нагрівів до температур, що забезпечують рівномірність пластичності в зоні виконання витяжки. Експериментально отримано модель поведінки нагрітої двофазної сталі DP780, знайдено коефіцієнти емпіричної залежності.