РУХ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ НА ПРИЛЕГЛИХ ДО ВИСОТНОЇ СПОРУДИ АВТОМАГІСТРАЛЯХ - Шостачук, Андрій Миколайович; Шостачук, Дмитро Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розглянуто основні проблеми організації руху автотранспорту поблизу висотної споруди. Запропоновано класифікацію факторів впливу на розташування висотної споруди по відношенню до автомобільних шляхів. Запропоновано основні принципи планування автомобільних шляхів з метою забезпечення своєчасної евакуації людей при виникненні надзвичайних ситуацій.