ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ МОДУЛЯЦІЇ–ДЕМОДУЛЯЦІЇ ДЛЯ ПОБУДОВИ ПІДСИЛЮВАЧІВ З КОМПЕНСАЦІЄЮ ВЛАСНИХ ШУМІВ - Денисюк, Юрій Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Представлено ефективний метод компенсації власних шумів підсилювача та зовнішніх паразитних наведень. Наведено структурну схему підсилювача низьких частот, який побудований з використанням принципів диференційного підсилення та модуляції–демодуляції (МДМ).