АНАЛІЗ ЗАВАДОСТІЙКОСТІ БЕЗПОШУКОВОГО ЦИФРОВОГО МЕТОДУ СПЕКТРАЛЬНОГО КОРЕЛЯЦІЙНО-ІНТЕРФЕРОМЕТРИЧНОГО РАДІОПЕЛЕНГУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ АНТЕННОЇ РЕШІТКИ - Ципоренко, Віталій Валентинович; Ципоренко, Валентин Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Виконано дослідження завадостійкості безпошукового цифрового спектрального кореляційно-інтерферометричного радіопеленгатора з використанням лінійної антенної решітки (АР).