ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДОЛОГІЇ RATIONAL UNIFIED PROCESS ДЛЯ ПОБУДОВИ АЕРОНАВІГАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Бородін, Віктор Анатолійович; Креденцар, Світлана Максимівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Запропоновано застосування методології Rational Unified Process (RUP) при побудові програмного забезпечення для авіаційних комплексів та систем. Такий підхід виявився корисним для структуризації та оптимізації робіт по створенню інтерактивних авіаційних комплексів.