СТРУКТУРИЗАЦІЯ ПРОЦЕДУР КОЛЕКТИВНОГО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ - Крючковський, Віктор Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2015)
Розглянуто основні особливості, методи й області застосування експертних колективних рішень. Охарактеризована і систематизована послідовність, структура та співвідношення етапів і методів при вирішенні проблеми як індивідуальних, так і колективних методів прийняття рішень, охарактеризовано області застосування колективних методів підготовки й прийняття рішень управління. Виконано структуризацію процедур колективного прийняття рішень.