ОБҐРУНТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНОГО МЕТОДУ ІНТЕРПОЛЯЦІЇ ГЕОЛОГОРОЗВІДУВАЛЬНИХ ДАНИХ НА БАЗІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ SURFER - Толкач, Олександр Миколайович; Соболевський, Руслан Вадимович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проведено дослідження стійкості методів інтерполяції вихідних геологорозвідувальних даних в умовах Кур’янівського родовища пірофілітових сланців до зменшення об’єму початкової інформації з метою вибору оптимального алгоритму інтерполяції.