ВИЯВЛЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ОБРОБКИ ВІДЕОІНФОРМАЦІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ КОЛЬОРУ БУРШТИНОВОЇ СИРОВИНИ - Ковалевич, Людмила Анатоліївна; Підвисоцький, Віктор Тодосійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Наведено можливості застосування інформаційно-комп’ютерних технологій та вимірювальної техніки, що базується на цих технологіях, при визначенні кольорових параметрів бурштинової сировини.