ПРО ВПЛИВ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НАСАДКІВ ДЛЯ ЗАТОПЛЕНИХ ГІДРОСТРУМЕНІВ НА ФОРМУВАННЯ ОБ’ЄМНИХ ДЕТАЛЕЙ ГОЛОВНИХ УБОРІВ - Якимчук, Олена Володимирівна; Сідлецький, Ігор Олександрович; Кущевський, Микола Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Авторами наведено методику розрахунку геометричних параметрів струменеформуючих насадків та утворених ними затоплених гідроструменів, а також визначено їх оптимальні параметри експериментальним шляхом при гідроструминному формуванні об’ємних деталей головних уборів.