СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО КОНТРОЛЮ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ РУХОМОГО СКЛАДУ В ПІДПРИЄМСТВАХ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Волков, Володимир Петрович; Комов, Євген Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розкрито необхідність жорсткого технічного контролю інженерно-технічної служби автомобільного транспорту. Контроль забезпечується підприємницькою сферою. Система технічного контролю розглядається як центр контролю часу системи, яка характеризується показником рівня сервісу.