СТРУКТУРНІ ЗМІНИ ПОВЕРХНЕВИХ І ПРИПОВЕРХНЕВИХ ШАРІВ МЕТАЛУ ПРИ ТЕРТІ - Дмитриченко, Микола Федорович; Глухонець, Андрій Олексійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Наведено результати структурних змін поверхневих та приповерхневих шарів металу при терті.