ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ТА КОНСТРУКТИВНИХ ПАРАМЕТРІВ ШИНИ НА ВИБІГ АВТОМОБІЛЯ - Добровольський, Олександр Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проведено експериментальні дослідження для визначення вибігу легкового автомобіля з різними шинами з метою визначення впливу експлуатаційних та конструктивних параметрів на його вибіг.