ОРГАНІЗАЦІЯ ВЗАЄМОДІЇ АВТОМОБІЛЬНОГО ТА ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ НА МЕТАЛУРГІЙНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ НА ОСНОВІ ЛОГІСТИЧНИХ ПРИНЦИПІВ - Турпак, Сергій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто питання взаємодії автомобільного та залізничного транспорту в умовах організації перевезень продукції металургійних підприємств. Вирішення оптимізаційних питань базується на логістичних принципах. Удосконалено методи розрахунку параметрів перевізного процесу з урахуванням якісного транспортного обслуговування споживачів та ефективної взаємодії різних видів транспорту.