ЕЛЕКРОННОМІКРОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОСТРУКТУРНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ КАРБОНІЗОВАНОЇ ТА ГРАФІТИЗОВАНОЇ ДЕРЕВИНИ - Вишняков, Леон Романович; Пересєлєнцева, Людмила Миколаївна; Гутніченко, Олександр Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Представлено результати електронномікроскопічних досліджень карбонізованої та графітизованої деревини. Проаналізовані особливості структури матеріалу при різних температурах обробки сировини 800, 2000 та 2200 С. Визначені основні характеристики структури отриманого матеріалу.