ЗАСТОСУВАННЯ МУЛЬТИФРАКТАЛЬНОГО АНАЛІЗУ ДЛЯ ОЦІНКИ СТРУКТУР ТВЕРДИХ СПЛАВІВ ТА ЇХ ЗНОСОСТІЙКОСТІ - Мельнійчук, Юрій Олексійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто можливості застосування мультифрактальної параметризації для оцінки структур твердих сплавів, виготовлених за різними технологіями. Наведено зв’язок мультифрактальних характеристик структури твердих сплавів з працездатністю оснащених ними різальних інструментів.