АПАРАТНО-ПРОГРАМНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ АНАЛІЗУ АКУСТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ГОЛОСУ - Гніліцький, Віталій Васильович; Озерчук, Тетяна Сергіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті обґрунтована необхідність створення апаратно-програмного комплексу для діагностики голосу із врахуванням сучасних тенденцій розвитку технологій. Показана ефективність акустичної діагностики, комп’ютерної обробки і візуалізації сигналів.