АРХІТЕКТУРА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИЩЕНОЇ МІЖМЕРЕЖЕВОЇ ВЗАЄМОДІЇ В ІНТЕРНЕТІ - Дорогий, Ярослав Юрійович; Халавчук, Сергій Олегович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто питання забезпечення безпеки міжмережевої взаємодії, а саме контролю достовірності інформації про досяжність ресурсів мережі, що передається протоколами маршрутизації, для попередження можливих атак та запропонована архітектура та алгоритми розв’язання даної проблеми.